085 273 23 28 Vragen? Bel ons en wij helpen u graag verder!
Menu

Postbussen & aanname-service

Naast het verhuren van opslagboxen, levert Boxaround ook aanvullende service die het u als ondernemer of particulier gemakkelijk maken: een eigen postbus en Aannameservice voor pakketten en bestellingen.

.

Wanneer u zelf minder goed in staat bent om pakketten aan te nemen dan kunnen wij dat voor u doen. Ook kunt u in hetzelfde pand waar uw opslagbox zit een eigen postbus huren voor zakelijk of privé gebruik. 

.

Postbus

Wilt u het gemak ervaren van een eigen postbus? Huur deze dan bij Boxaround, dit kan al vanaf € 8,- per maand. De postbus is gevestigd in ons pand en voor u altijd toegankelijk, 24 uur per dag. Meer weten over een eigen postbus? Bel ons dan op 085-2732328 en we vertellen u graag meer.

.

Aannameservice

Voor ondernemers en particulieren hebben we ook een Aannameservice. Op deze manier hoeft u zelf niet meer te wachten op leveringen en bestellingen voor u zelf of uw bedrijf. Wij nemen de levering aan en in overleg met u wordt deze in uw opslagbox geplaatst of bewaard in ons kantoor totdat u tijd heeft om deze op te halen. Meer weten over onze Aannameservice? Bel ons dan op 085-2732328.