085 273 23 28 Vragen? Bel ons en wij helpen u graag verder!
Menu

Onze disclaimer & privacy policy

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor de dienstverlening aan u

Disclaimer

Op de Boxaround website is de volgende privacy policy en disclaimer van toepassing.

.

Om de website van Boxaround en de daarmee verbonden diensten aan haar gebruikers beschikbaar te kunnen stellen, heeft Boxaround in een aantal gevallen beperkte persoonsgegevens nodig.

.

Als u  een offerte aanvraagt, het bel-mij menu gebruikt op de Boxaround website, kunnen wij u vragen minimale persoonsgegevens te verstrekken. Boxaround verwerkt deze gegevens alleen om deze diensten aan u ter beschikking te stellen en uit te voeren.

.

Indien u vragen en/of opmerkingen per e-mail plaatst is het mogelijk dat Boxaround uw gegevens gebruikt om contact met u op te nemen voor de beantwoording van deze vragen en/of opmerkingen en het uitvoeren van deze diensten. Boxaround heeft technische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking.

.

Boxaround is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Door gebruik te maken van de op onze website aangeboden diensten/formulieren geeft u alleen toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens voor dienstverlening van Boxaround aan u.

De inhoud van deze website is met zorg opgesteld. Er kunnen desalniettemin geen rechten aan ontleend worden.